[10 aug] Wandelen en brand

Vandaag de bus genomen naar Gaberone om daar vervolgens weer een Combi te nemen. Eenmaal aan gekomen bij de “Game City” zijn we verder gegaan met de benenwagen.

Het duurde even voor we het juiste pad vonden maar goed. Voor we naar boven liepen zagen we al iets van rook/stof toen we het eerste stuk hadden gelopen kwam we al snel op de plek waar het rookte. Hier was dus echte brand, alleen verbrande het alle dorre op de grond, bomen bleven ongedeerd.

Na een heftige beklimming 300m recht om hoog, letterlijk recht om hoog. Maar het was zeker de moeite waard. Vanaf dit punt hadden we een mooi uitzicht over Gaberone. Het grappige was dat hier een bordje stond dat het naar “Bejing” 11578km is.

De afdaling ging sneller naar boven maar al snel ging Simone onderste boven en kwam niet fijn te recht met resultaat dat haar enkel zeer doet. Met een hand als steun zijn we alsnog beneden gekomen.

Op de terug weg naar de “Game City” (overdekte winkelruimte) kwamen we nog apen tegen (volgens Gerrit waren het bavianen).

Eenmaal in het winkelruimte een restaurant op gezocht waar Simone vaker is geweest. Het was overheerlijk!

Op de terug weg langs de yfc Office house gegaan omdat ze gingen weer beginnen met de Jeugd avonden. Dit was erg gezellig. Ze hebben hier pool tafel, tafeltennis tafel, darten en 2 tafel voetbal tafels. Op de voetbaltafels heb ik weer 3 blaren mee gekweekt 😉

Nu terug naar huis (door het donker) om vervolgens ons eigen ding nog te doen. Toen we in de woonkamer zaten zag Simone een Gekko zitten.

Nu lekker spelletjes doen. Morgen een rustige dag voor de boeg, in de ochtend naar een Botswaanse kerk om daarna te relaxen.

20130813-142956.jpg

Dit bericht is geplaatst in Afrika. Bookmark de permalink.