[13 aug] Vroeg op en weer reisse

Daar is die dan, de blog van vandaag, na de andere online te hebben gezet even tijd nemen om deze te typen.

Vandaag was het vroeg opstaan. Want om 5 uur moesten we vertrekken naar Gaborone. Onderweg werd Koekoes aan gehouden door een politie agent die langs de weg stond. Ze was direct helemaal van slag, want ze reed (denkt ze) te hard. Politie agent kwam er aan gerend en Koekoes kon uit alle zenuwen de ramen niet meer open krijgen, na wat knopjes proberen ging hij dan toch open. Meer de agent vroeg om een lift, maar helaas we zitten al overvol. Poe zegt Koekoes had ik even geluk… In Botswana blijkt het heel normaal te zijn dat agenten langs de weg om een lift vragen.

Eenmaal aan gekomen bij de bus alles laten zien en instappen maar. We hadden nog niet veel gegeten dus nog even bij de pompstation voor eten kijken, maar helaas de coffee and snacks is nog niet open. Dus toch maar wachten tot we op onze pauze plek aan komen.

15 minuten pauze om eten te halen, het was de zelfde plek als op de heen weg. Hier een breakfast besteld, chicken warp met chips (patat), ja want zoals ik al zei hadden we niet gegeten omdat we niks meer in huis hadden.

Eindelijk weer terug in Johannesburg nog even de gautrain nemen en bellen hoe laat we aan zouden aan komen op rhodesfield station. Hier kwam onze privé taxi al snel aan gereden.

Het was nu een uur of 14:30 en waren terug in Sunrock. Heerlijk relaxen en nog wat inkopen gedaan. Gerrit, Martine en Evelien wouden nog even een duik nemen in het zwembad. Gerrit kwam al snel gillend terug rennen dat hij zowat een hartstilstand zou krijgen omdat het water zo koud is.

Vanavond hebben we weer heerlijk gegeten. Heerlijk even in bad gelegen en nu weer slapen.

Morgen gaat de wekker weer rond 7:15 om 7:45 te eten en de auto om 9:00 op te halen. En dan gaat het gebeuren… Tegen het verkeer in rijden *kuch* aan de andere kant rijden.

We weten niet wanneer we weer internet hebben maar anders zie je het over een paar dagen weer wat verschijnen.

Dit bericht is geplaatst in Afrika. Bookmark de permalink.

3 Responses to [13 aug] Vroeg op en weer reisse

  1. Papa schreef:

    Goed dat jullie zo genieten, have fun en kijk uit voor de legioenen simone.Kijk uit naar nieuwe berichten.

  2. Mienke schreef:

    Hoi allemaal, wat ontzettend leuk om jullie avonturen op deze manier te kunnen volgen!! Heel veel zegen!! Ik zie uit naar de volgende bloggen 😉 liefs, Mienke

  3. Jeilbo schreef:

    Super Teus dat je hebt kunnen zien waar Simone zo’n geweldige tijd heeft gehad! Jullie genieten, fijn om te horen! Veel plezier in ’t Krugerpark!

Reacties zijn gesloten.