[14 aug] Auto rijden en uitzicht

Vandaag halen we de huur auto op. Het is een andere dan we hadden geboekt. Deze kans was er al. Bagage inpakken, verdraaid het past niet. Nog eens alles er uit en er in, nog niet.. Komt een man aan gelopen die kwam helpen. Bank leuning los en proppen maar. Yes de kofferklep kan dicht, even goed duwen tegen de leunen, ja hoor deze gaan ook weer vast.

Aan de linkerkant rijden, ja daar zag ik al de hele tijd tegen op, gelukkig heb ik al een week kunnen wennen dus moest het wel lukken.

Rijden maar, even goed opletten en ja hoor alles gaat vanzelf, soms een afwijking naar links maar alles gaat goed. Onderweg heerlijk kunnen genieten van de uitzichten.

Door de bergen heen, we nemen hier een pass welke eindigde rond de 2100m hoogte, hier mag je op de wegen vaak gewoon 120, dat is wel even anders dan in Frankrijk in de bergen. Maar goed, geen haarspeld bocht gezien. Het is wel goed opletten want we komen regelmatig politie controles tegen en ja, dan moet je niet te hard rijden.

We kwamen in het donker aan op onze locatie, wat een kamers! Zo luxe hebben we nog niet gehad hier.

Even nog wat eten bij de Spur (hier zat Simone al een hele tijd naar uit te kijken) helaas was de service niet geweldig maar het eten was wel goed te doen.

Nog even kort overleggen wat we morgen gaan doen en dan snel slapen. Morgen gaat de wekker weer om 6:30

Dit bericht is geplaatst in Afrika. Bookmark de permalink.

2 Responses to [14 aug] Auto rijden en uitzicht

  1. tienie schreef:

    Nou vakantie en niet uit kunnen slapen,hebben jullie ook foto’s?

Reacties zijn gesloten.