[15 aug] Panorama route en watervallen

Vandaag dus vroeg op om 7 uur aan het ontbijt te zitten.

Vandaag gaan we dus de Panorama route rijden en watervallen kijken. Zit je in de auto, rij je die kant op, ja hoor is het mistig 🙁 hebben wij weer.

Als eerste stop hebben we “The pinnacle” het is dus erg mistig waar door we dus niet erg veel kunnen zien. Je moest er wel voor betalen, ja schrik niet wel R10 (€0,77) per auto. Nou daar kan je het wel voor doen. We zijn door gereden naar de watervallen, “Gods window” hebben we even over geslagen wegens de mist.

De watervallen waren erg mooi om te zien, al waren ze momenteel erg klein wegens gebrek aan regen.

Bij elke “view point” (kijk punt) was er een soort van marktje met allemaal plaatselijke dingen die met de hand zijn gemaakt. Hier kunnen we het niet laten om iets te kopen. Een mooie doek met aantal dieren erop, prijzen.. Ja die zijn stukken lager dan bij ons in Nederland. Martine had al aardig snel door dat je er wel geld af kunt pingelen, zoals we dat dan weer noemen.

We zijn bij 1 mooie plek geweest waren we een stukje voor moesten lopen. Hier waren allemaal gaten in de rotsen gesleten en liep een rivier/watervallen door, erg mooi om te zien.

Op de terug weg nog een andere waterval bekeken en uit eindelijk nog naar “Gods window” nou dit plekje moest erg mooi zijn, maar dit vond ik wel mee vallen.

Nog even wat boodschappen en dan maar eens eten, wat we sinds vanochtend niet meer hebben gedaan.

Nu douche en snel naar naar bed want morgen staat ons weer een lange dag te wachten met Cheetah opvang en Game Safari’s

Dit bericht is geplaatst in Afrika. Bookmark de permalink.

1 Response to [15 aug] Panorama route en watervallen

  1. Papa schreef:

    Heb foto’s gezien op google maar het is daar ontzettend mooi bij Gods Windows ben erg benieuwd naar jullie foto’s nog een goede en gezegende tijd met elkaar.

Reacties zijn gesloten.