[17 aug] Game Safari & eigen Safari

Vandaag werden we om 5:25 gewekt, om rond 6:00 een bak koffie/thee te kunnen nemen, want om 6:15 zullen we weer op de Jeep gaan om dieren te spotten.

We kwamen weer veel dieren tegen die we gister ook hebben gezien. Dit keer kwamen we een groep Hyena’s tegen welke net een prooi (jonge Buffalo) aan het op eten waren. Toen we weer verder waren gereden werd er op de radio om geroepen dat op de zelfde plek een Luipaard zat te eten van de Buffalo.

De ranger keerde snel om en reed weer die kant op, helaas kregen we hem niet goed te zien, we hebben alleen wat spots (stippen die lijken op ogen) gezien. Al snel rende hij weg en had geen zin meer om terug te komen.

Rond een uur of 11:00 zijn we vertrokken naar het noorden om daar de Gate te pakken naar het Kruger Park.

Na een tijdje rijden kwamen we de eerste dieren al tegen. nu begint pas het echte werk.

Na een lange rit en veel nieuwe dieren te hebben gespot kwamen we dan aan in onze Camp. Eenmaal aan gekomen bij de slaap plek, blijkt de slaap plek tegen te vallen vergeleken met de andere slaap plekken die we tot nu toe hebben gehad. Het uitzicht vanaf de lodges en het restaurant was geweldig. Helaas was het restaurant zelf en de kamer minder geweldig. we kwamen er al snel achter dat we erg verwend waren met wat we tot nu toe hadden gehad. We hebben dus extra genoten van ons schitterende uitzicht en de dieren die daar rondliepen (veel nijlpaarden, volgels en impala’s).

Dit bericht is geplaatst in Afrika. Bookmark de permalink.

2 Responses to [17 aug] Game Safari & eigen Safari

  1. Ramon schreef:

    Mjah de accomodaties zijn wat minder middenin de parken, of ze worden onbetaalbaar!
    Maar…. daarvoor krijg je wel een mooie omgeving en kan je lekker vroeg op pad midden in het park!

  2. Robert schreef:

    Mooie reis man, hier bij KB leven we met jullie mee 🙂

    Groetjes van je collega’s

Reacties zijn gesloten.