[19 aug] van Het park naar Johannesburg

Onze wekker gezet om 8:30 zodat we konden douchen, ontbijten en genieten van het uitzicht vanuit het park. We zouden om 10:00 vertrekken vanuit het kamp om nog wat door het Kruger te rijden en voor 18:00 in Johannesburg te zijn. Helaas versliepen wij ( ook echt alleen wij) ons en werden we gewekt door Gerrit. 15 min later klaar om te gaan.

Een rare ochtend maar de slaap konden we beiden goed gebruiken. De dagen in de auto, het spotten van dieren en de kampvuurtjes met de marshmallows hadden ons uitgeput ๐Ÿ˜‰

Een mooie weg uitgekozen en toch verkeerd gereden. Jammer, maar daardoor toch twee baby hyena’s gezien. Echt heel schattig en erg dichtbij. Ook een baby olifantje wilde vandaag erg dichtbij komen. Weer mooie indrukken opgedaan en mooie foto’s gemaakt.

Zoveel meegemaakt dat het voelt alsof we hier al veel langer zijn.
Nu zijn we weer in Johannesburg. Morgen avond zetten we Evelien op het vliegveld maar daarvoor gaan er nog naar het Apartheidsmuseum en naar een vlooienmarkt. Vast een mooie plek om nog wat souveniers op te pikken.

Dit bericht is geplaatst in Afrika. Bookmark de permalink.

2 Responses to [19 aug] van Het park naar Johannesburg

  1. Papa schreef:

    Geweldig te lezen wat jullie allemaal zien daar,beetje jaloers op jullie ๐Ÿ™‚ ,goed om te weten dat jullie genieten van al het moois van de schepping. Nog een goede tijd in Johannesburg .

  2. Illy schreef:

    Hoe vonden jullie de children’s memorial in het Apartheids Museum? Wij vonden dat erg indrukwekkend. Geniet van jullie laatste dagen daar!

Reacties zijn gesloten.