[8 aug] Rust ochtend en verven

Vandaag gingen Martine en Evelien naar de Day Care, Gerrit, Simone en ik bleven deze ochtend in de Staff house.

Eerst even heerlijk genieten van het zonnetje en een boek. Daarna moest er weer boodschappen gedaan worden want anders hebben we morgen ochtend en middag niks te eten.

De heen weg hebben we weer de benenwagen genomen, op de terug weg toch een combi kunnen scoren, het ritje koste nog geen €1,- voor ons 3e. Dan zie je dat ze hier in dat soort dingen weer erg goedkoop zijn. In de Combi waren 14 plaatsten, maar uiteindelijk zaten we er met 17 man in 😉

Gelukkig waren we snel weer thuis en konden we nog even eten, om ons weer klaar te maken voor het verven.

Vanmiddag kwamen er steeds meer wolken wat we natuurlijk niet erg vonden, want we moesten vandaag in de volle zon schilderen, het kwam dus goed uit.

We zijn het hele gebouw nu rond en is het wachten op andere verf voor de onder rand.

Even later kwamen Ej & Koekoes kijken en gaven al snel aan dat het er goed uit ziet. De achterkant mogen we helemaal doen met deze verf, dus mooi klusje voor morgen.

Ze kwamen niet alleen maar controleren maar ook ons uitnodigen voor een braai (barbecue) voor morgen avond. Hier had Gerrit het al de hele vakantie over en dan nu een Afrikaanse braai.

‘S avonds weer heerlijk gerelaxt en spelletjes gedaan. De hemel was onder tussen helemaal dicht getrokken, met wolken, in de nacht dat ik even wakker werdt regende het dan ook, dit zie je niet vaak rond deze droogte seizoen.

Dit bericht is geplaatst in Afrika. Bookmark de permalink.